1
Evrokupovi

AU, KAKAV MEČ: Mirno u prvom, prštalo u drugom poluvremenu, derbi Madrida u finalu! (VIDEO)

Objavljeno: 09.01.20 u 22:06

U drugom meču Superkupa Španije koji se igra na neutralnom terenu stadiona ‘Kralj Abdulah’ u Džedi Barselona i Atletiko Madrid odigrali su neverovatan meč.

Prvu izbiljniju šansu imao je Lionel Mesi u 22. minutu, prešao je nekoliko defanzivaca ‘jorgandžija, raspalio po lopti, a Oblak je odlično bio postavljen. Hektor Herera je deset minuta kasnije raspalio iz izgledne pozicije nakon prekida, Neto je odlično odbranio.

AKCIJA ‘LUKA’: Jović do Modrića, a onda ‘majstorija’ Hrvata (VIDEO)

Do kraja poluvremena zapretio je još Anton Grizman, šutirao je kraj leve stative, ali je Jan Oblak odlično reagovao.

Eksplozija u drugom poluvremenu na opšte zadovoljstvo publike. Poveo je Atletiko u 46. minutu, Anhel Korea je poslao loptu u šesnaesterac, zaboravljen je bio Koke, koji je doneo radost Madriđanima.

Već u 51. minutu izjednačio je Mesi, natrčao je Argentinac na loptu unutar šesnaesterca i poravnao rezultat. Napadač Barselone je i devet minuta kasnije zatresao mrežu, činilo se za konačan preokret, ali je Hose Luis Gonzales pokazao nakon pregleda VAR snimka da nema gola.

Ipak, Anton Grizman je samo dva minuta kasnije zatresao mrežu udarcem uz levu stativu za preokret Barselone. U nastavku je priliku imao i Luis Suarez, ali je odlično reagovao Oblak, da bi Arturo Vidal u 74. minutu povisio na 3:1 za Katalonce, ali je ponovo Gonzales konsultovao VAR i gol je poništen.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Alvaro Morata je u 81. minutu doneo izjednačenje sa bele tačke ‘jorgandžijama’ da bi Anhel Corera golom u 87. minutu stavio tačku na neverovatnu utakmicu.

U finalu turnira će se sastati Real Madrid i Atletiko, finale će se igrati u nedelju od 19 časova!

GOLOVE I NAJZANIMLJIVIJE DETALJE POGLEDAJTE OVDE 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter