0
Domaći fudbal

Foto: Dušan Sandić

ZAKAZANA PROZIVKA NA ‘KROVU’: ‘Zmajevi’ poleću 11. januara

Objavljeno: 08.01.20 u 14:00

Poznato je kada će trener Voždovca, Rade Koković, okupiti svoje fudbalere i krenuti u zimski deo priprema za nastavak sezone.

U subotu, 11. januara, 25 igrača javiće se šefu stručnog štaba Voždovca, dok će pre toga, 9. i 10. januara, biti obavljeni obavezni medicinski pregledi.

Takođe, prvi trening u 2020. godini biće održan u subotu odmah nakon prozivke i sastanka.

Prvi deo priprema ‘zmajevi’ će odraditi u Beogradu, gde ih očekuje i jedna prijateljska utakmica, i to protiv ekipe Inđije 17. januara, nakon čega fudbaleri Voždovca nastavljaju pripreme dvonedeljnim boravkom u Antaliji gde je takođe planirano da odigraju kontrolne mečeve sa evropskim ekipama.

Nakon toga, ‘zmajevi’ će poslednje pripreme pred početak drugog dela sezone, koji je planiran sredinom februara, obaviti na svom stadionu.

Za sada su u zimskom prelaznom roku redove Voždovca napustili Miloš Mihajlov, Marko Dević i Nemanja Lakić-Pešić, koji će biti slobodni u izboru nove sredine.

Foto: Dušan Sandić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter