0
Evropske lige

NOVA STANICA: ‘Zlatni orlić’ se iz Norveške preselio u Sloveniju (FOTO)

Objavljeno: 08.01.20 u 23:41

Posle dogovora klubova napadač je stavio potpis na dvogodišnji ugovor, vreme je za povratak na stare staze slave.

Prvo Čukarički i zatim Songdal, pa pozajmica u Zrinjski. Ovaj put je imao prethodne dve godine Staniša Mandić, koji sa omladinskom selekcijom Srbije postao šampion sveta na Novom Zelandu. I danas je završio novi transfer i preselio se u ekipu Mure iz Murske Sobote. Član slovenačke ‘elite’ doveo je mladog napadača posle dogovora sa Norvežanima u kom je posredovao menadžer Milan Dudić. Ovo je nova epizoda Mandića, koji je želeo da bude ponovo u komšiluku i parafirao je ugovor na dve godine.

Ambicije su jasne da nastavi uspon koji je najavljivao golovima u dresu Zrinjskog iz Mostara u trci sa rivalima za primat na terenima u BiH. Napadač će se priključiti novim saigračima i slede pripreme za nastavak sezone u kojoj je cilj da se izbori plasman u Evropu, koju tamošnji navijači dugo čekaju, a šanse su realne i kroz takmičenje u kupu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter