0
Fudbal

DVA MOGUĆA SCENARIJA: Policija je na tragu, evo zbog čega je pucano na Darka Kovačevića… (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.20 u 10:46

Policija užurbano radi na razotkrivanju motiva napada na nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije.

Događaj koji se desio u utorak uveče na pravoslavni Božić protresao je Grčku. Darko Kovačević je preživeo pokušaj ubistva ispred svoje kuće i, prema sopstvenom priznanju, preživeo je samo zahvaljujući svojoj instiktivnoj reakciji.

– Video sam čoveka ispred automobila sa pištoljem uperenim u mene. Instiktivno sam skočio desno i u tom trenutku je pucao na mene, zatim je počeo da trči, ušao je u vozilo i nestao – izjavio je Kovačević policiji posle napada.

Srećom, nije pogođen iz vatrenog oružja, već je povredio nogu od stakla koje je puklo posle pucnjave. Grčka policija odmah se dala u poteru i istragu.

Tako je u međuvremenu pronašla zapaljeni automobil u kom je pronađeno i oružje, a ubrzo su objavljena i dva moguća scenarija zbog kog je pucano na bivšeg fudbalera.

Uglavnom se svodi na nefudbalske razloge, odnosno, da su u pitanju privatni odnosi ili poslovi. Jedan je taj da je Kovačević bio direktna meta, ali da ubistvo nije uspelo.

A druga opcija je ta da mu je na ovaj način poslata poruka i opomena, a da napadači nisu želeli da dovrše posao.

– Kada je Kovačević pao na zemlju, napadači su mislili da su završili posao. Zato nisu želeli ni da prilaze i pucaju ponovo – stoji u tekstu grčke ‘Gazete’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter