5
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

SPREMA SE FUDBALSKI POTRES: Partizan bi mogao da dovede bivšeg napadača Crvene zvezde!

Objavljeno: 07.01.20 u 18:17

Fudbalski klub Partizan mogao bi da dovede veliko pojačanje u napadu u januarskom prelaznom roku!

Kako HotSport saznaje, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde koji je prethodnu polusezonu sa velikim uspehom nastupao u Radničkom iz Niša Stefan Mihajlović, mogao bi ove zime da pojača napad Partizana čime bi znatno pojačao konkurenciju u špicu crno-belih gde nakon pozajmice Petra Gigića Mačvi ima samo Umara Sadika.

SUMINO PRIZNANJE: Zvezdina ponuda je bila mnogo bolja! Odlučio sam se za Partizan zbog navijača!

Podsetimo, Mihajlović je u Niš došao iz Rada, a od početka sezone bio je udarna igla ‘Meraklija‘ i u dresu tima sa Čaira postigao je 10 golova.

Dres Crvene zvezde Mihajlović je nosio u periodu od 2012. do 2014. godine, nastupao je potom za Sopot, Slobodu iz Užica, Rad, Kjaso, Borac iz Čačka, Vojvodinu i Radnički Niš.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

5 Komentara

  1. Kakav potres???Taj igrac da je stvarno nekog kvaliteta bi iz Zvezde dosao ili u Partizan ili inostranstvo,a on u Sopot…ovo nema veze za istinom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma daj bre, koji će nam ovaj. Gigić nije ni dobio šansu. Prikljućiti nekog klinca iz omladinske ili dovesti pravo pojačanje. Bolje Petkovića iz Javora

    0
    0
    Odgovori
  3. ……..da je Bjekovic „crni bik“ direktor crno belih ovaj zemljak bosanac iz Crvene Stjene bi vec potpisao ugovor, nema veze kakav je kvalitet, zemljak je, to je vodilja uspeha, oklen si ………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter