0
Evrokupovi

FOTO: TWITTER

SITI VLADA MANČESTEROM: ‘Građani’ ubedljivi protiv ‘đavola’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.20 u 23:01

Praznični dan ‘začinili’ su nam fudbaleri iz Mančestera gradskim derbijem u polufinalu Liga kupa, u kome je na domaćem terenu Siti očitao lekciju Junajtedu.

Meč na ‘Old trafordu‘ obilovao je uzbuđenjima, a ‘građani’ su ponizili đavole i slavili rezultatom 1:3 u prvom meču, dok je revanš zakazan za 29. januar na Etihadu.

Siti je do vođstva došao u 17. minutu meča. Bernardo Silva je uspeo odličnim udarcem sa ivice šesnaesterca da savlada golmana domaćina. U 24. minutu nova prilika za goste, Rahim Sterling je oprobao udarac ali je u poslednjem trenutku izblokiran.

Silva se ovog puta našao u ulozi asistenta, pronašao je Rijada MAreza, koji je izašao sam ispred De Hee, a španac nije uspeo da reaguje. Već u 39. minutu pala je koncentracija Pereiri koji je loptu poslao u svoju mrežu. A do kraja poluvremena videli smo i priliku De Brujnea, ovog puta odlično je reagovao čuvar mreže Junajteda.

Uspeo je da se upiše u strelce Markus Rašford, bio je brži od odbrambenih igrača, a odlično ga je proigrao Mejson Grinvud.

FOTO: TWITTER

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter