2
Domaći fudbal

SEĆATE LI SE MIROSLAVA VULIĆEVIĆA: Nekada kapiten Partizana, a znate li gde je danas?

Objavljeno: 07.01.20 u 23:52

Bio je stub odbrane Partizana, svojevremeno i kapiten crno-belih, ali se u poslednjim mesecima gubi svaki trag Miroslavu Vulićeviću.

Profesionalnu karijeru počeo je defanzivac davne 2001. godine u Javoru, potom ga put vodi u Borac iz Čačka, a punu afirmaciju stekao je u Vojvodini, odakle je i došao u Partizan. Bio je želja crno-belih u nekoliko prelaznih rokova, a 2014. godine misija ‘Vulićević’ bila je uspešna, te je pojačao Partizan.

VELIKI MALER: Nesrećni Miroslav Vulićević doživeo prelom ruke!

Desni bek je u Vojvodini odigrao 157 utakmica, postigao je četiri gola, uz 13 asistencija. U Partizanu je odigrao utakmicu manje, a postigao je jedan gol, uz 21 upisanu asistenciju za crno-bele. Dva puta nastupao je i u dresu reprezentacije Srbije.

Momak iz Leposavića šest godina proveo je u Partizanu, u prethodnoj sezoni upisao je deset nastupa, dok u tekućoj nema upisan ni jedan minut u dresu crno-belih. Iako to nije zaslužio, brzo je pao u zaborav navijača, ,a nekadašnji kapiten od 1. januara 2020. godine slobodan je u izboru nove sredine, pošto mu je sa Partizanom ugovor istekao.

Vulićević je dva puta sa Partizanom osvajao Superligu Srbije, a Kup Srbije čak četiri puta.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Partizan 

0
0

2 Komentara

  1. Sad će to čika Miša i Ivica da isprave… Oni su inače, upravnici deponije, za odlaganje novosadskog otpada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter