1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POSLEDNJA ŠANSA: Dva krila ne ‘lete’ još uvek iz Crvene zvezde!

Objavljeno: 07.01.20 u 09:54

Odluka trenera Dejana Stankovića je da na Kipru skenira potencijal igrača i onda donese konačnu odluku.

Polako se bliži start priprema i završava zimski raspust za igrače Crvene zvezde, koji se 10.januara okupljaju pod palicom novog trenera Dejana Stankovića.

Posle prozivke slede pregledi i zatim odlazak na pripreme na Kipar, gde bi trebalo da se iskristališe takmičarski pogon pred glancanje forme kroz utakmice u Antaliji.

SAOPŠTENJE ZVEZDE NA BADNJE VEČE: Hteli su da nas umešaju u politiku, doneli smo pravu odluku!

Poslednju šansu da zasluže poverenje novog trenera, kako saznaje HotSport, imaće i dva krilna igrača Veljko Simić i Radživ van la Para.

Holanđanin nije imao neki učinak, ali ni minutažu i zbog dobrih nastupa u Engleskoj ‘izborio’ se da još uvek ne ‘leti’ iz Crvene zvezde.

VEOMA ŠTURO OBJAŠNJENJE: Evo šta je Šakota rekao o odlasku Đenke u Ameriku…

Sa druge strane, Simić je koristio dobijenu minutažu, a sledi mu novo dokazivanje. Ukoliko se proceni da ne može da nastavi sa crveno-belima, sledi verovatno rastanak.

Konkurencuju na ovim pozicijama pojačaće Jug Stanojev i Željko Gavrić, koji su u prethodnoj sezoni nastupali za filijalu Grafičar.

0
0

1 Komentara

  1. Treba svakome biti jasno da večita rezerva iz engleske druge lige Fan la Para, ne zaslužuje da igra u Zvezdi! Prvo, kroz njegovo igranje u Zvezdi, se potcenjuju srpski igrači koji su za ovog, rezervistu iz engleske druge lige, izmislili fudbal! Šta ćemo raditi sa 32-godišnjim veoma sporim Benom?! Hoće li opet imati povlašćeni položaj kao u eri Milojevića, kada mu je bilo unapred obezbeđeno mesto i koji nikada za vreme od dve i po godine, koliko je u Zvezdi, nije rešio situaciju “1 na 1!” Što se tiče brzog Simića koji je odličan tehničar, on je bio nepravedno od strane Milojevića stavljen u drugi plan! Po tome se vidi koliko zna Milojević!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter