1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BAŠ NA BOŽIĆ: Vladan Milojević je dobio unosnu ponudu iz Kine, evo šta je odlučio…

Objavljeno: 07.01.20 u 20:18

Na Svetog Nikolu 19. decembra  Vladan Milojević je napustio klupu Crvene zvezde, a na Božić  7. januara je dobio treću ponudu o novom radnom angažmanu.

Najuspešniji trener Crvene zvezde u ovom veku u proteklim mesecima povezivao se sa klupom AEK- a, a potom se javio i APOEL, kao i FS Kipra sa ponudom za mesto selektora, a Milojević je sve to odbio.

MILOJEVIĆ OTIŠAO, ALI DRUGI STIŽE: Stanković me je pitao želim li u Zvezdu, odgovorio sam ‘to pitanje se ne postavlja’

Danas su se Grčki mediji ponovo bavili Vladanom Milojevićam za koga tvrde da je dobio unosnu ponudu od neimenovanog drugoligaša iz Kine, a strateg je odlučio da je odbije u isčekivanju boljih opcija u budućnosti..

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Eto, to je prava istina o Milojeviću kao treneru! Ponude navodno stižu od neimenovanog drugoligaša iz Kine (!), nekog Pafosa sa Kipra i nekog navodno grčkog prvoligaša, jačine našeg Javora ili Borca iz Čačka! Ono, šta je Milojević uradio sa Zvezdom ugrupnim fazama LŠ će ući u anale najvećih debakala nekog kluba! Oslanjao se isključivo na svoj izum tzv., zglobnjak, odnosno na taktiku 4+6+0! Igra Zvezde je bila na novou punjene paprika, odbrana šuplja kao rešeto a o napadu on nije nikad ni razmišljao! Upropastio je na desetine mladih srpskih igrača ali zato je bio blagonaklon prema “kapitalcima” afričke provenijencije, koji su imali statusa polubožanstva kod njega i unapred rezervisana mesta u timu! Daleko mu lepa kuća od srpskog fudbala!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter