0
Evropske lige

BACILI SU UDICU: Barsina prva ponuda za Olma, ‘šamar u lice’ Dinamu!

Objavljeno: 07.01.20 u 16:50

Zlatni dečak Dinama iz Zagreba na meti je Barselone, a prva ponuda uvredila je hrvatski klub pišu hrvatski mediji.

Portal ‘Jutarnji.hr‘ objavio je danas informaciju da je na adresu Dinama stigla zvanična ponuda za špansko ‘čudo od deteta’ ali da su se nakon nje čelnici Dinama osećali uvređeno i pomalo zabrinuti.

NISU LUDI ŠPANCI: Dani Olmo pozvan u reprezentaciju Španije

Dani Olmo ima ugovor sa hrvatskim timom do juna 2021. godine, a više puta jasno je naglasio da želi da se oproba na većem nivou. Ponuda je stigla iz redova katalonskog giganta Barselone, koji ga je svojevremeno i prodao Dinamu.

Portal navodi da je Barselona ponudila 10 miliona evra uz moguće bonuse, ali su je iz kluba odmah odbacili kao ‘smešnu’. Naime, prethodnog leta Dinamo je odbio ponudu od 19 miliona za Olma, a na ponude ispod 15 miliona klub neće ni odgovarati. 

Stigao je i odgovor Endija Bara Olmovog menadžera. Barselona, ali i svi drugi klubovi igraju na činjenicu da igraču ugovor ističe 2021. godine. 

Ponudu je poslao moj partner iz Kine, koji radi u agenciji sa mnom i koji ima Barseloninu punomoć. Ne radi se o nikakvom lažnjaku, neka Dinamo na nju odgovori ako misli da nije prava, uvjeravam vas da bi na to stigla nova. Nije bitna svota koja piše, u pregovorima je uobičajena licitacija, no svi znaju kad ističe Olmov ugovor i ne žele plaćati ne znam kakvu odštetu kad će već od sledećeg leta igrača praktički moći dobiti za puno manje nego što su na ‘Maksimiru’ zamislili. Ne treba se klub javiti direktno klubu, tako rade samo Nemci. Španci i Italijani rade preko agenata – rekao je Bar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter