5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

SUMINO PRIZNANJE: Zvezdina ponuda je bila mnogo bolja! Odlučio sam se za Partizan zbog navijača!

Objavljeno: 06.01.20 u 10:10

Pored bitaka na terenu, ‘ljuti rivali’ Crvena zvezda i Partizan mnogo puta u prošlosti vodili su ‘bitke’ za pojačanja. Neretko se dešavalo da je određeni fudbaler bio na meti oba rivala.

Jedan od onih koji je zapao za oko i jednom i drugom timu bio je i Gvinejac Sejdub Suma, plejmejker Partizana koji je od dolaska Save Miloševića u potpunosti opravdao poverenje koje je dobio.

DOBAR START PARTIZANA: Suma kruniše svoju dobru polusezonu (VIDEO)

Pratio sam Partizan, znao sam da izgraju stalno u Evropi, to me je motivisalo, gledao sam razne klipove sa derbija. U glavi sam odmah odabrao da je Partizan moja budućnost. Mnogi su mi već tada svakodnevno pisali da dođem u ovaj klub. Kada sam odlučio da dođem u Partizan, više nije bilo premišljanja – rekao je Suma.

VAZURA: Suma pokazao da voli Partizan, Sadika ne mogu da nam ‘ukradu’, u januaru pravimo tim za Evropu!

U izjavi datoj ‘Novostima‘ Suma tvrdi da ga je nakon Partizana kontaktirala i Crvena zvezda.

U poslednjem trenutku se pojavila Zvezda, njihov čovek je došao u Bratislavu. Osoba sam sa karakterom, kada nešto kažem, tako je. Ničim ne bi moglu da me ubede. Došli su u poslednjem trenutku što znači da nije postojalo objektivno interesovanje. Nisam želeo da razočaram navijače Partizana, iako je Zvezdina ponuda bila mnogo bolja! Želim nešto ili ga ne želim, tako je kod mene uvek. Ako sam rekao da želim u Partizan, onda to više niko i ništa ne može da promeni. Nebitno je i da su nudili pet miliona, a Partizan deset puta manje. Za mene je reč sve, a tada sam rekao Partizanu da dolazim – rekao je Suma.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

5 Komentara

  1. BRAVO SUMA PAMETNO SI POSTUPIO. NIJE SVE U PARAMA. PUNI IH I DALJE JER ONI TO VOLE!
    SVIM GROBARIMA SRECAN BADNJI DAN SVIM TURSKIM KONJANICIMA SRECAN RAMAZAN!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter