0
Domaći fudbal

MILAN RODIĆ: Točak sreće bio je na strani Olimpijakosa, sa Dekijem idemo na duplu krunu!

Objavljeno: 06.01.20 u 16:30

Crvena zvezda ima mnogo motiva da na proleće bude još bolja sa novim trenerom Dejanom Stankovićem i da sezonu završi osvajanjem duple krune, ističe levi bek Milan Rodić.

– Sa Milojevićem smo ostvarili velike rezultate i hvala na svemu što je dao klubu, ali Crvena zvezda uvek traži više i bolje, ne poznaje juče već samo danas i sutra. Dejan Stanković je imao vrhunsku igračku karijeru, bio je lider, harizmatičan je i sa jakom željom se vratio u klub. Videlo se to na promociji. Dejan donosi novu energiju i nadam se da ćemo pod njegovim vođstvom igrati još bolje i sezonu završiti duplom krunom koja nam je izmicala poslednje dve sezone – ističe Rodić.

Imao je tokom pauze srpski reprezentativac vremena da sumira utiske uspešne jeseni.

– Ostaje žal za ovom utakmicom protiv Olimpijakosa jer smo zaslužili da prođemo u Ligu Evrope, ali je točak sreće stao na stranu Grka. Generalno, opet smo imali veoma dobru polusezonu, stekli smo popriličnu prednost nad Partizanom ali nas to ne zavarava bez obzira što se posle 30 kola neće deliti bodovi u plej-ofu . Navikli smo da igramo kao da nemamo bodovnu prednost a tako ćemo i nastaviti. Nećemo biti opterećeni velikim brojem utakmica i zato očekujem da osvojim treću uzastopnu titulu sa mojim klubom, a i da dodam taj trofej kupa. Učinićemo sve da nam se ne ponovi finiš prošle sezone kad smo izgubili finale.

U svakom prelaznom roku ime Rodića nalazi se na spisku onih koji bi mogli da napuste klub ali on tome ne pridaje značaj. Kaže, “biće šta će biti, klub se prvo pita”.

– Počeo sam već da trčim kako bih što spremniji dočekao start priprema. Razmišljam samo o Zvezdi, jedva čekam da startujemo, očekuje nas novi trener, novi zahtevi, u svakom slučaju nešto drugačiji rad nego što smo ga imali do sada. Imaćemo u starim bazama Pafosu i Beleku izvanredne uslove za rad, video sam i da ćemo odmeriti snage sa dobrim protivnicima. Veoma sam motivisan da se što bolje pripremim ne samo zbog Zvezde već i zbog reprezentacije Srbije jer nas u martu očekuju važni mečevi u baražu Lige Nacija za plasman na EURO – ističe Rodić koji je svim pravoslavnim vernicima čestitao Badnji dan.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter