Ponuda je na stolu, a uslovi su odlični i uskoro treba da padne konačna odluka.

Odlasci iz Crvene zvezde su aktuelni na početku 2020. godine, a u narednom periodu je moguć novi odlazak Miloša Degeneka.


‘IGRAO SAM, POBEĐIVAO’: Vrlo emotivan oproštaj Marka Marina od Crvene zvezde i navijača! (FOTO)

Kako saznaje HotSport, tokom decembra je defanzivac dobio ponudu da karijeru nastavi u Kini i nalazi se na meti dva kluba Vuhan Žala i Šangaj SIPG, mada je Šangaj povukao konkretnije poteze u dovođenju defanzivca.

Uslovi su idealni za reprezentativca Australije i ugovor je na dve plus jednu godinu, a olakšavajuća je okolnost što štoper neće zauzeti mesto stranca s obzirom da ima državljanstvo Australije, koja pripada Azijskoj asocijaciji.

HLADAN TUŠ ZA NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE: Marin napustio ‘Marakanu’, ode kod Arapa (FOTO)

Od ovog posla mogu da profitiraju crveno-beli inkasiranjem oko 2.5 miliona evra, što je svakako plus, jer su letos Degeneka otkupili od Al Hilala za 1.5 miliona evra i samo šest meseci ranije ga prodali timu iz Saudijske Arabije za 3.2 miliona evra!

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Momak iz Knina je u prvom delu sezone odigrao 26 mečeva i na terenu je proveo 2.151 minut, postigao je i dva pogotka.

Svakako je mnogo bitan bio protiv Jang Bojsa u Bernu na poslednjem stepeniku prema Ligi šampiona. Ostaje da se sačeka sklappanje mozaika, a za to ima vremena pošto sezona u Kini startuje sredinom marta.