3
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

SAOPŠTENJE ‘DELIJA’: Braćo, istrajmo u borbi! Izražavamo bunt prema onima koji priznaju Kosovo i slave ‘Oluju’!

Objavljeno: 05.01.20 u 11:05

Navijačka grupa ‘Delije Sever’ izdala je saopštenje povodom situacije u Crnoj Gori u kojoj se pravoslavni narod bori protiv režima koji želi da im otme svetinje.

Saopštenje navijačke grupe ‘Delije Sever’ prenosimo u celosti:

– Istrajte! Pobedite! Ne dajte da vas tirani tuju pričama o zapaljenim zastavama. Atak ka njoj je simbolično izražavanje bunta prema svom zlu koje je nastalo pod tom zastavom i sotoni koja se krije iza nje – priznavanje Kosova i Metohije, slanje vojnika na proslavu ‘Oluje’, ulazak u NATO, a sada udar na naše svetinje. Ponosimo se vašom junačkom borbom i pozivamo narod iz svih gradova da se priključii i istraje u daljoj borbi!

Takođe, poručujemo svim medijima koji su u ovom odsudnom trenutku dali sebi za pravo da blate Crkvu i njene najviše predstavnike, da na taj način staju otvoreno na stranu Milovog režima i izdaju interese srpskog naroda!

Ne rušite jedninsto, ne blatite Crkvu! Crna Gora i Srbija to je jedna familija – stoji u saopštenju ‘Delija Sever’.

0
0

3 Komentara

  1. eMOJE DELIJE BAS STE PRAVI GANCI. pA TAJ STO VAS FINANSIRA, TAJ ISTU PRICU PRICA KOA I MRSKI MILO samo sto vi to u svojoj velikoj zaslepljenosti na zalost ne vidite.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakve veze sport i Delije imaju sa Crnom gorom, u cemu treba da istraju u šetnji Beogradom. Kako šetnjom u Beogradu misle da reše problem.

    0
    0
    Odgovori
  3. Izdrzala je zastava Crne Gore i Grahovac, Vucji do, Kruse, Fundinu i Mojkovac! Izdrzace i izdrzala je vas vatromet. I Crna Gora izdrzala i Mletke, i Napoleona, Osmanlije i fasiste, izdrzala i srpsku okupaciju i gasenje Bozicnog ustanka u krvi, izdrzace i ovaj vas atak. U zdravlje vam blagi dani! „Postojace Crna Gora, dok je Lovcena i Durmitora. Dok je sunca i dok je Grahovca“!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter