8
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

ODLAZAK MARINA ‘PROBUDIO DUHOVE’: Zvezdaši podsećaju na staro obećanje, neki čak brinu za titulu… (TVITOVI)

Objavljeno: 05.01.20 u 16:39

Navijači Crvene zvezde nisu preterano zadovoljni odlaskom kapitena i ‘desetke’.

Nesumnjivo, Marko Marin je bio najbolji igrač crveno-belog tima i jedan od najzaslužniji za ulazak u Ligu šampiona i stečenih 11 bodova razlike na prvom mestu na tabeli.

HLADAN TUŠ ZA NAVIJAČE CRVENE ZVEZDE: Marin napustio ‘Marakanu’, ode kod Arapa (FOTO)

Međutim, ni to nije dovoljno da neki navijači ne brinu za osvajanje nove titule, dok jedni podsećaju na data obećanja uprave kluba da će Marinu biti ponuđen ugovor da ostane u Zvezdi do kraja karijere.

MARIN JE OTIŠAO: Pojačanja neće biti, Zvezda se okreće ovim rešenjima…

Njegov odlazak pokrenuo je mnoge priče, evo nekih od komentara zvezdaša:

0
0

8 Komentara

  1. Nista se ne sekirajte ganci sada ce veliki trenerski mag da ubace mlade snage koji ce zadrzati plus 11. Vucic,Kokeza fss i sudije donece vam opet titulu ne brinite. Vi nikakve mlade igrace nemate i to dobro znate. Uvek ste puni sebe, lazljivi i hvalisavi. Pre mesec dana ovi vasi novinarcici kazu: zvezda vredi 64 mil. evra a Partizan 45 mil. E nesrece bozije stidite se svoje senke Pokazala je jesen ko je ko i pokazuju transferi ko je ko . samo jos za kraj da malo prodrmate glavu. sta mislite koliki ce biti tranferi za Sadika i Stevanovica? poz. od duha koji lebdi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako vec ide bolje sad pri +11 nego na leto pred evro kvalifikacije . Marin je bio najbolji igrac ali moze se desiti da njegovim odlaskom navijaci dobiju neke nove ljubimce poput Veljka Nikolica i Zeljka Gavrica .Izgleda da su mnogi zaboravili i kvalitet Mirka Ivanica koji je bio u zapecku ili na prinudnoj poziciji zbog Marina . Zato Marko hvala za sve a za Zvezdu nema problema , dominirace i dalje

    0
    0
    Odgovori
  3. Koliko je zaiosta vrijedan tim Crvene zvezde i kakav je stvarni kvalitet jasno je nakon prodaje Marina za trićavih 2,5 miliona eura, Ako je Zvezda zaista neprikosnovena i toliko kvalitetnija od svih u Srbijni kako je moguće da nijedan Zvezdin fudbaler nema ozbiljnu poinudu iz Evrope i da je najviši domet za nekog igrača mezimice premiojer-predsjednika 2,5 miliona i ni cent više? Partizan nema kvalitet, Zveuzda je ubjedljiovo najbolja, ali je prodao Pavlovića u Francusku za 10 miliona i binuse, za Sadika klubovi nude 12 i više m iliona, ali je Zvezda nepobjediva, osim u derbiju kad je nema nigdje, jer igra sklanjalice. Svima je jasno kako osvaja titiule i zato niko više u Evropi ne želi njihove vedete, pa ni sedmu Zvezdinu zvezdu!

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo je kod nas igrač sa 30 godina, star igrač. Probili ste više glavu sa pružiti šansu mlađim, pa sto puta tako… A ko je od njih i kada dobije šansu istu iskoristio? Glavom nisu zaslužili veću šansu, ti mlađi igači! Ne možda kvalitetom, već glavom!!! O čemu pišem, videće se već na proleće, jer ovih 11 bodova prednosti je možda i premalo u trci za titulu. A za Evropu, to je tanko, da tanje ne može biti.

    0
    0
    Odgovori
  5. Najveći lažovi na svetu su nažalost zaseli za vrat Zvezdi! Ova interesna grupa se samo služi lažima. poluistinama i insinuacijama! Kada oni nešto obećaju, onda moramo znati da će biti sasvim suprotno! Sećate li se kako je prošle godine na kraju sezone šef interesne grupe koja vodi Zvezdu, izvesni Terzić dao časnu i pionirsku reč, na konferenciji za novinare, da je Joveljić budućnost kluba i da nije za prodaju! Prošlo je mesec dana, taj izvesni Terzić onako izokola, ispod žita, prodade Joveljića u Nemačku, kao da se ništa nije desilo! Da je Stanković pametan, on bi podneo ostavku još pre nego što počnu pripreme, jer interesna grupa na čelu sa izvesnim Terzićem, mu radi iza leđa! Prodali su mu najboljeg igrača Marina, ali zato će produžiti ugovor sa vrlo perspektivnim 32-godišnjim sporim Benom!

    0
    0
    Odgovori
  6. Kad je trbalo nije pokazao ništa: Bajern,Jang bojs,Olimpijakos,Totenhem. Dobar potez uprave,treba dati priliku mlađim igračima jer oni na tržištu imaju prođu. Zvezda živi od prodaje igrača,ne znam šta ovde nije jasno.

    0
    0
    Odgovori
    • Nebrini ti za minus od namestaljki vec dali cete sutnut u okvir gola na iducem derbiju.Radi namestanja vam toliko i vrede igraci,da sve prodate necete dobit 10 mio.Titula je vasa nebrinite.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter