0
Fudbal

NOVI POSAO: Oman izabrao Srbina za selektora!

Objavljeno: 05.01.20 u 15:33

Srpski stručnjak vraća se na mesto selektora i to u Aziji, Oman gaji velike ambicije sa popularnim ‘Plavim’.

Nema samo transfera igrača već od Nove godine pojedini treneri imaju novi posao, a među njima je i Goran Stevanović. Bivši trener Železnika, Čukaričkog, Partizana, Asterasa i u dva mandata Verije, posle Gane ponovo je u fotelji selektora. Kako saznaje HotSport, srpski stručnjak je postavljen na mesto selektora Omana i sa tamošnjim savezom potpisao je ugovor na dve godine do kraja kvalifikacija za SP u Kataru, koje je na programu 2022. godine.

Bivši fudbalski as Partizana je prošle sezone imao posao u Ćindau, ali nije uspeo drugi put sa istim klubom da ispuni ambicije i posle raskida ugovora čekao je novi posao. I ponovo će raditi u Aziji, a plan je da pokuša sa najboljim timom Omana da se plasira na Mondijal u Kataru 2022. godine.

Oman je trenutno drugi u grupnoj fazi druge faze kvalfikacija sa 12 osvojenih bodova. Samo čudo može ovaj tim da odvoji od treće faze takmičenja koja će se igrati u 2020. godini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter