5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KOLIKO ĆE SE OVO ‘DELIJAMA’ SVIDETI: Stanković našao zamenu za slučaj da ode Rodić!

Objavljeno: 05.01.20 u 09:45

Bliži se trenutak kada će Dejan Stanković označiti početak priprema za prolećni deo sezone, a u tim se vraća jedan ‘otpisani’ momak.

Ne treba juriti levog beka kada Crvena zvezda ima Stefana Hajdina, koji od avgusta nastupao za Voždovac i u dresu „zmajeva“ imao odličan učinak. Pošto je Brazilac Žander Santana završio svoju misiju u Beogradu, na start priprema 10. januara pojaviće se plavokosi defanzivac, što znači da sledi ranije prekid pozajmice i da sledi dokazivanje pred trenerom Dejanom Stankovićem. Komšije sa krova Tržnog centra moraju da traže drugo rešenje i možda angažuju Nemanju Vučića, bivšeg mladog reprezentativca koji se iz Zemuna preselio u Vojvidinu i nedavno je usledio rastanak sa Novosađanima.

Kako smo najavili standardni član Milan Rodić ima nekoliko ponuda iz Turske i Saudijske Arabije i u narednom periodu pašće odluka o njegovom odlasku, te je povratak Hajdina pravo rešenje.
Levi bek je od letos za Zvezdu i Voždovac upisao 18 mečeva, na terenu je proveo 1457 minuta, postigao jedan pogodak za ekipu iz Zaplenske ulice i upisao tri asistencije. Ovo je nova šansa da pokaže potencijal, a ovu ulogu često je imao Milan Gajić prethodnih godinu dana i odluka je na stručnom štabu kroz testove u Antaliji.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

5 Komentara

  1. Nama navijacima je tesko udovoljiti.Jedni hoce podmladjivanje,drugi uspjehe u ligi i Evropi,a to zajedno ne ide.Ako hoces rezultate u Evropi to se postize sa iskusnim igracima,eventualno jedan ili dva mladja igraca.Pa pogledajte prosjek godina u ekipama koje nesto znace u Evropi.Zato treba ostaviti Dekija i Terzu i Mrkelu neka odluce sta je prioritet,a mi navijaci cemo se i dalje radovati,tugovati,nervirati,jer to i jeste draz navijanja za neki klub.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad ćemo da se obrišemo za evropska takmičenja za duži vremenski period..hvala upravi, lepo su nam čestitali najradosniji Hrišćanski praznik

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako ode Rodić, velika šansa je da se vrati i Duško Tošić, koji će posle odlaska Piksija dobiti dozvolu da napusti kineski klub. on ima 34 godine i može još godinu da odigra u vrhunskoj formi.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kao navijač Zvezde i neko ko prati čak i utakmice omladinaca, tvrdim da će većina od otpisanih igrača Zvezde (za vreme Milojevića), sada progledati i biti značajan činilac u timu kod Stankovića! Tu prvenstveno mislim na Hajdina, Pankova, Gajića, pa i Jirku. Nadam se da će šansu kod Stankovića dobiti i izvanredni omladinci Konatar, Eraković, Gavrić, Stanojev, Radulović i Pantović (ako ga predatori koji vode Zvezdu nisu već prodali)! Naravno, ovo će sve biti moguće ako se Stanković bude rukovodio samo sportskim motivima, tj., da mu u timu igraju samo oni igrači koji su potpuno spremni u motoričkom smislu (brzina i izdržljivost), ali ako mu u timu budu igrali igrači po nekim preporukama sa strane, onda od Zvezde ponovio neće biti ništa!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter