0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JOŠ JEDAN RASTANAK: Jevtović ode kod Vujadina Savića, u junu dogovor oko otkupa, ova suma je u pitanju…

Objavljeno: 05.01.20 u 13:10

Sledi pozajmica do juna sa pravom otkupa na leto, pošto igrač ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2021. godine.

Izgleda da je Marko Marin povukao prvi korak sa odlascima u Crvenoj zvezdi, a blizu napuštanja ‘Ljutice Bogdana’ je Milan Jevtović. Krilni napadač ima ponudu od šampiona Kipra Apoel – a da dodje na pozajmici do leta sa pravom otkupa, pošto ima aktuelni ugovor sa crveno-belima do juna 2021. godine.

Šampion Kipra je promenio trenera i krenuo da juri pojačanja, a bivši igrač Rozenborga i Antalije je korak do novog inostranog angažmana. Kako saznaje HotSport, Kiprani će preuzeti njegovu platu i onda se na leto izjasniti oko otkupa. Cena treba da bude fiksna i ostali detalji treba da se utanače u naredna dva dana i ako bude po planu igrač će se pridružiti srpskoj koloniji Urošu Matiću, Andriji Pavloviću i Vujadinu Saviću. Čitav angažman kockaju menadžeri igrača braća Milan i Ivan Dudić i ova opcija je najbolja za obe strane, pošto Jevtović nije imao veliku minutažu od dolaska iz Turske u ‘Ljutice Bogdana’.

Kako saznaje HotSport, ako Milan Jevtović zadovolji trenera i čelnike tima sa stadiona ‘GSP’ sledi otkup, Crvena zvezda bi dobila već dogovoreno fiksno obeštećenje, plus procente…

FOTO: FK Crvena zvezda

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter