2
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

‘IGRAO SAM, POBEĐIVAO…’: Vrlo emotivan oproštaj Marka Marina od Crvene zvezde i navijača! (FOTO)

Objavljeno: 05.01.20 u 23:34

Dosadašnji kapiten Crvene zvezde Marko Marin na emotivan način se oprostio od kluba i brojne armije navijača.

Zvezdin kreator je ovog jutra zvanično postao novi fudbaler Al Ahlija iz Saudijske Arabije u transferu koji je doneo zaradu i njemu i klubu iz Ljutice Bogdana.

Stoga je Marin kasnije tokom dana, kada se sve sleglo, objavio oproštajno pismo putem Instagrama, gde se obratio klubu i navijačima, i zahvalio im se na pruženoj podršci tokom godinu dana koliko je proveo na ‘Marakani’.

MITAR BI MOGAO DA NAPRAVI OZBILJAN POTRES: Zove ga nekadašnji ljuti rival!

– Proveo sam godinu i po dana u klubu koji volim od rođenja. Godinu i po predivnih dana. Igrao sam, pobeđivao, osvajao trofeje, usrećio i sebe i naše navijače. Ispunio sam sve svoje dečačke snove. Sada je došlo vreme za rastanak. Došlo je vreme za nove izazove.

– Želim da se zahvalim navijačima Crvene zvezde, svojim saigračima, trenerima, rukovodstvu kluba, ljudima koji su mi omogućili da ispunim želju i dečački san da igram za svoj voljeni klub. Nadam se da sam ispunio očekivanja navijača i svih ljudi u klubu.

ŠOK: Zvezdin stranac napustio ekipu i iznenada otišao u Ameriku!

– Zvezda je u poslednje vreme postigla velike uspehe igranjem u evropskim takmičenjima i osvajanjem titula u domaćem prvenstvu. Nadam se da će i u budućnosti nastaviti putem uspeha i vratiti se na mesto u Evropi koje joj pripada,a to je konstantno igranje u evropskim takmičenjima pre svega. Došlo je vreme za neke nove, mlađe igrače da pronose slavu velikog kluba. Želim Zvezdi osvajanje titule u domaćem prvenstvu i naravno kvalifikaciju u neko od evropskih takmičenja. Poželeo bih celoj zvezdaškoj porodici srećne božićne praznike uz pozdrav Hristos se rodi – napisao je Marin.

Za Zvezdu je odigrao 58 utakmica u postigao je 11 golova uz čak 24 asistencije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Marin (@markomarin11) on

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter