Često imamo prilike da čitamo da određeni menadžeri nude pojedine fudbalere raznim klubovima, a malo ređe pročitamo da se igrači sami nude evropskim velikanima.

Priča nam dolazi iz francuske, a u pitanju je povremeni reprezrentativac ‘pevaca’ Lavin Kurzava, on je rešen da u zimskom prelaznom roku napusti Pariz, a sudbinu je uzeo u svoje ruke.


Calciomercato‘ navodi da je 27. fudbaler ponudio svoje usluge Juventusu u potrazi za novim izazovima. Njegov ugovor ističe na leto, a igrač se nadao da će podstaći klubove da otpočnu pregovore kako bi PSŽ dobio bar neko obeštećene pre nego što ode kao slobodan igrač.

Po tom pitanju javio se i sportski direktor Juventusa Fabio Paratići koji je istakao da je pozicija levog beka pokrivena, te da klub neće aktivno juriti fudbalera PSŽ-a.

Želja Kurzave gotovo sigurno ove zime neće biti ispunjena jer klub u potpunosti ima poverenje u Aleks Sandra i Matija De Šilja. Ipak, s obzirom da bi Francuz u klub došao po simboličnom obeštećenju ili čak i bez njega, sigurno je da će čelnici ‘stare dame’ još razmisliti…