0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/DFB_Team_EN

PRIMERA: Real ubedljiv protiv Maksimovićevog Hetafea, Luki Joviću samo 10 minuta u pobedi ‘kraljeva’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.20 u 17:54

U drugom meču La Lige u subotnjem programu Real Madrid je gostovao Hetafeu u madridskom derbiju, a ‘kraljevski klub’ je slavio sa 3:0.

Domaćin je meč odlično otvorio, imali su inicijativu i nekoliko polušansi ‘azulonesa’, a Mauro Arambari je u 24. minutu mogao da donese vođstvo Hetafeu. Oprobao je udarac iz šesnaesterca, ali je Tibo Kurtoa vrhunskim refleksom ‘skinuo’ njegov udarac.

Deset minuta kasnije David Sorija je loše reagovao u šesnaestercu, ispred njega je glavom raspalio po lopti Rafael Varane, a golman domaćina je pogrešio i lopta se o njega odbila u gol. Nije Hetafe odustajao od svoje filozofije, već je samo četiri minuta kasnije Fajkal Fajr ostao zaboravljen u šesnaestercu, raspalio je kraj gola.

Odgovorio je Karim Benzema u 42. minutu, primio je dobru loptu, a Sorija je uspeo da se iskupi za grešku koja je gostima donela gol. Leandro Kabrera je šutirao u prvom minutu nadoknade, ali je još jednom Kurtoa odlično odbranio.

Drugo poluvreme počelo je kao i prvo, u početnim minutima je inicijativu imao domaći sastav, čak su i pripretili Kurtoi, a nakon toga je Real došao do gola. Toni Kros je izveo odličan prekid, ,a sa druge strane je čekao Varane koji je odlično reagovao i postavio 2:0, našao se Francuz u liniji sa defanzivcima, te je Hose Luis Munuera Montero pregledao VAR snimak, nakon čega su se ‘kraljevski’ igrači radovali.

Ušao je Luka Jović u 80. minutu, srpski fudbaler je odlično proigrao Vinisijusa u 88. minutu, a Brazilac je pokušao atraktivno da savlada domaćeg golmana, uspeo je samo da prebaci gol. Nisu popuštali gosti, te je i Bejl izašao sam pred Soriju, ali je golman Hetafea izašao kao pobednik u tom duelu. Mendi je poslao do Bejla, koji iz prve šale Valverdeu, a on je povukao kontru, ušao je u šesnaesterac, dodao do Modrića u sredini koji je trećim golom u sezoni postavio 3:0. 

Šanse sa meča pogledajte ovde 

Primera, 19. kolo:

Petak

Valjadolid – Leganjes 2:2 (1:2)
(Unal 8, 79 – Bratvajt 4, Mesa 13)

Sevilja – Atletik Bilbao 1:1 (0:1)
(Nunjez 60 autogol – Kapa 15)

Subota

Valensija – Eibar 1:0 (1:0)
(Maksi Gomez 27)

Hetafe – Real Madrid 3:0 (1:0)
(Varane 34,53, Modrić 90+5)

18.30 Atletiko Madrid – Levante
21.00 Espanjol – Barselona

Nedelja

12.00 Granada – Majorka
14.00 Real Sosijedad – Viljareal
16.00 Alaves – Betis
21.00 Selta – Osasuna

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: twitter.com/DFB_Team_EN

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter