0
Domaći fudbal

ZVEZDINA FONDACIJA: Prva kupovina u 2020. godini

Objavljeno: 03.01.20 u 16:40

Zvezdina fondacija ostvarila je prvu veliku kupovinu obezbedivši mini autobus od 35 mesta za potrebe omladinske škole.

Fondacija Crvene zvezde koja se fianansira od članarina i dobrovoljnih uplata zvezdaša uspela je posle kratkog perioda značajno da doprinese kvalitetu rada Omladinske škole, što je i primarni cilj, kupovinom mini autobusa koji će mlađe selekcije koristiti za putovanja kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Fondacija je i do sada podržavala i pomagala socijalno ugrožene članove naše Omladinske škole i veterana tako što im je obezbeđivala put na treninge. Ovo je pokazatelj da nedavno promenjeni sistem po kome se fondacija finansira od sredstava članarine daje rezultat.

Kako je pre Nove godine u svom obraćaanju svim zvezdašima prezentovao predsednik Svetozar Mijailović, klub već ima preko 27.000 članova, od toga 13.000 sa plaćenom članarinom a sredstva od članarina i dobrovoljnih uplata su upotrebljena za ono što je u ovom času najneophodnije. Ovim putem pozivamo sve zvezdaše da nastave sa aktivnim učlanjenjem kako bi došli do cifre – 50.000 aktivnih članova. Zvezdina fondacija će nastaviti da funkcioniše kao i do sada krajnje transparentno i da pomaže omladinsku školu i veterane što je i pokazala ovim gestom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter