0
Evropske lige

MERIDIANBET KVOTE: Sevilla – Athletic Bilbao!

Objavljeno: 03.01.20 u 15:45

Drugi meč na rasporedu španske La Lige za četvrtak počinje u 21:00h gdje se sastaju Sevilja i Bilbao na ‘Ramos Sanchez Pizjuan’ stadionu u Sevilji.

Za sve španske klubove poznato je da oni igraju dobar fudbal na svojim stadionima i rijetko kad gube. Takva je situacija i sa Seviljom. Lopetegi izvrsno vodi ekipu, uspostavio je pravi ritam. Nalaze se na trećem mjestu na tabeli sa samo pet bodova zaostatka za liderom Barselonom.

Sa druge strane je Bilbao koji igra standardno već godinama. Poznati su kao veoma teški protivnici i treba odigrati sa 100% koncentracije protiv njih. Meridianbet daje kvotu 1.67 na pobjedu Sevilje dok je kvota 5.90 na pobjedu Bilbaa. Obje ekipe igraju oprezno i bez opuštanja pa i u ovom meču očekujemo stegnutu igru. Inače zadnjih pet međusobnih mečeva u Sevilji završeni su sa manje od 2.5 golova. Meridianbet predlaže igru 1&0-3 po kvoti 2.14 ili za hrabrije igrače 1&2-3 po kvoti 3.20

Zanimljivo da je od zadnjih pet pobjeda Sevilje u duelima sa Bilbao četiri su završene rezultatom 2:0. Meridianbet daje kvotu od sjajnih 7.10 za nastavak tradicije i pobjeda sa tačnim rezultatom 2:0. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter