0
Evropske lige

FOTO: FK PARTIZAN

GDE JE I ŠTA RADI: Solomon je veran ‘Partizanu’, ali ne zna se da li više voli da daje golove ili da bije!

Objavljeno: 02.01.20 u 09:30

Često se zapitamo gde su i šta rade izdanci loše procene sportskih sektora Crvene zvezde i Partizana, a danas smo pronašli zanimljivu statistiku nekadašnjeg napadača crno-belih.

Stigao je leta 2017. godine iz Rijeke na pozajmicu u Parizan i bilo je to pravo iznenađenje. Za šest meseci u Humskoj odigrao je deset utakmica i nije uspeo da postigne gol. Lutao je posle po Kipru, bio u Mađarskoj, ali mu je Partizan suđen. Ovoga puta ne beogradski, već albanski.

Reč je o Teofilijusu Solomonu sada članu kluba Partizani. Nigerijac je najzad pronašao klub u kom će igrati kao starter, postigao je dva gola, a onda je usledilo nešto neverovatno. Protiv Fljamuntarija postigao je gol u prvih deset minuta meča, a onda je u 23. minutu dobio direktan crveni karton.

Jedan meč morao je na hlađenje, a onda se vratio u tim protiv Kukešija. Ušao je početkom drugog poluvremena i posle svega 13 minuta zaradio je ponovo direktan crveni karton. Za napadača neverovatan podatak, izgleda da je Solomonu lepše da ‘bije’ nego da ‘teroriše’ golmane.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter