0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

DANI OLMO: Nisam pogrešio kada sam došao u Dinamo, ali ako hoću na EP ne mogu ostati u slaboj hrvatskoj ligi!

Objavljeno: 02.01.20 u 14:25

Vezista Dinama Dani Olmo je svakako najveća zvezda na Balkanu, u januaru se očekuje njegov transfer težak više desetina miliona evra.

Raspituju se Španci gde će njihov zemljak nastaviti karijeru. Jedno je jasno, želi da napusti Dinamo posle šest godina provedenih u Zagrebu. Ipak, kako kaže odluka da obuče dres modrih nije bila greška.

– Nije bilo nimalo lako doneti takvu odluku. To nismo uradili preko noći, dugo sam razmišljao sa ocem. Danas, kada se osvrnem šta sam nparavio i koliko sam napredovao, ponosan sam na tu odluku – rekao je Olmo za ‘Sport Katalonije’.

Ipak, sada je dosta, vreme je za selidbu, cilj Danija Olma je da sa Španijom igra na Evropskom prvenstvu.

– Želim da idem na Euro sa Španijom, a taj put će biti veoma težak ako ostanem u slabijoj ligi poput hrvatske. Želim da napravim korak napred, želim mesto u nacionalnom timu. Da budem jasan, ne želim to da uradim zato što me traže, već da bih napravio korak dalje u karijeri.

Ponude su stigle iz Nemačke, ali…

– Da. Moji agenti bili su i na pregovorima s Bajer Leverkuzenom, nekoliko puta, ali Dinamo tvrdi da ponude nije bilo. Razgovarali su s mnogim klubovima, ali ponuda je nešto drugo.

A, onda pitanje o povratku u Barselonu.

– Trenirati i igrati s Mesijem – to je najveći podstrek koji mogu da dobijem u karijeri. Ne bojim se, prošao sam puno toga i izabrao sam sporedni put u karijeri kakvim niko pre mene nije krenuo. Evo gde sam dana – zaključio je Dani Olmo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter