0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Ponovo taj VAR, Sautempton savladao Totenhem, radovali se i Lester i Vatford (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.20 u 18:06

Odigrana su još tri duela u Premijer ligi.

Uzbudljivo je bilo u Njukaslu, gde je domaći tim poražen, ali je meč završio sa igračem manje jer je za manje od 20 minuta trener domaćih morao da napravi tri izmene zbog povreda, te nakon četvrte nije imao rešenja.

Totenhem je odigrao bledu partiju na gostovanju Sautemptonu, a mogu biti zahvalni VAR-u što na početku nisu gubili sa 2:0 a u trećem duelu Vatford je uspeo da slavi.

Sautempton – Totenhem 1:0

Domaćin je u meč ušao sa namerom da startuje godinu pobedom, a tako su i igrali tokom prvog i većeg dela drugog poluvremena. Napadao je Sautemton, dok ekipa Totenhema nije ozbiljnije zapretila sve do završnice meča.

Poveo je domaćin golom Ingsa u 17. minutu. Nisu odustajali domaći od svoje filozofije, imali su priliku i u završnici prvog poluvremena preko Stjuarta Armstronga, ali je njegov pokušaj ‘skinuo’ Paolo Gazaniga. U petom minutu drugog poluvremena igrač Totenhema je igrao rukom u šesnaestercu, i nakon pregleda snimka bilo je izvesno da je Alderverld igrao rukom, ali je VAR pokazao da nema penala.

U 75. minutu speo je da zatrese mrežu Kejn, ali je nakon pregleda VAR snimka bilo jasno da je napadač ‘pevaca bio u ofsajdu. Dobrim pozicioniranjem u odbrani domači sastav nije dovolio Totenhemu da ugrozi njihov gol, te je Sautempton uspeo da slavi sa 1:0.

Njukasl – Lester 0:2

U samo tri minuta poveli su gosti sa dva gola prednosti. Perez je u 36. minutu iskoristio grešku protivnika i doneo prednost gostima, tri minuta kasnije Medison je primio pas na ivici šesnaesterca i uspeo da duplira prednost domaćina. Stiv Brus je bio primoran da nakon toga napravi dve izmene.

Zbog povrede na teren ušli Jedlin i Kraft, a povređeni Vilijem i Mankiljo morali su van terena. Odmah na početku drugog poluvremena trener domaćih pravi i treću izmenu, Šelvi je zbog povrede izašao, a ušao je Longstaf.

Da stvar bude gora nakon šest minuta povredio se i Fabijan Šer, a domaćin će meč privesti kraju sa igračem manje, a to je iskoristio Hamza Čudri koji je povisio na 3:0 u 87. minutu meča. Primio je loptu van šesnaesterca, nije oklevao i poslao je torpedo ka golu ‘svraka’, koja se odbila o prečku za 3:0.

Vatford – Volverhemton 2:1

Gosti su bili opasniji na početku meča, imali su tri šanse, prvo je Met Doerti šutirao, ali je golman odlično reagova, potom Himenez, njegov udarac završio je kraj gola. Domaći su iz prve šsanse u 30. minutu preko Žerada Delofeua poveli, pronašao ga je odličnom loptom Sar. Delofeu je u 49. minutu povisio na 2:0, a jedino sto su uspeli da urade gosti jeste da golom Pedra Neta u 60. minutu smanje na 2:1. Zbog oštrog starta Kristijan Kabasele je dobio direktan žuti karton, a na taj potez sudija se odlučio nakon pregleda VAR snimka.

Premijer liga 21. kolo

Brajton – Čelsi 1:1 (1:0)
(Džakanbaš 84 – Aspilikueta 10)

Barnli – Aston Vila 1:2 (0:2)
(Vud – Vesli 27, Grejliš 41)

Njukasl – Lester 0:3 (0:2)
(Perez 36, Medison 39, Čudri 87)

Sautempton – Totenhem 1:0 (1:0)
(Ings 17)

Vatford – Vulverhemton 2:1 (1:0)
(Delofeu 30, Dokur 49 – Neto 60)

18.30 Mančester Siti – Everton

18.30 Norič – Kristal Palas

18.30 Vest Hem – Bornmut

21.00 Arsenal – Mančester

Četvrtak

21.00 Liverpul – Šefild

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter