0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Džakanbaš ponovo strelac, Kepa sačuvao bod Čelsiju, slavila i Aston Vila (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.20 u 15:31

Utakmicama Brajton – Čelsi i Barnli – Aston Vila počela je nova fudbalska godina u Evropi. U okviru 21. kola Premijer lige danas će biti odigrano devet mečeva.

Plavci su u završnici meča zakomplikovali sebi život, dok je Aston Vila stigla do pobede na gostovanju.

Brajton – Čelsi 1:1

Plavci‘ su već u 10. minutu meča iz prve ozbiljne prilike došli do vođstva. Odbitak je pao na nogu Cezaru Aspilikueti, koji je iz blizine uspeo da zatrese mrežu domaćina. U nastavku duela nije bilo velikih uzbuđenja, ali je Brajton imao dve velike prilike, u završnici prvog poluvremena Leandro Trosard je šutirao sa ivice šesnaesterca, zaustavio je Kepa njegov udarac, a potom u 80. minutu Eron Konoli je prvi došao do lopte nakon odbitka, ali je ponovo Kepa bio dobro postavljen. Alireza Džakanbaš odlično je reagovao na ničiju loptu i doneo je poravnanje rezultata domaćinu svojim drugim golom u Premijer ligi. U završnici je priliku imao i Nil Mpaj da preokrene utakmicu, ali je Kepa ponovo branio dobro.

Barnli – Aston Vila 1:2

Džak Grejliš je u 12. minutu utrčao na centaršut i zatresao mrežu domaćina, ali je nakon pregleda VAR snimka gol poništen zbog ofsajda. Vesli je u 27. minutu oprobao udarac, nije na najbolji način zahvatio loptu, ali ipak golman nije mogao da reaguje. Uspeo je Grejliš da ovoga puta zatrese mrežu u 41. minutu. Primio je odličan pas Daglasa Luiza i poslao je loptu u gornji levi ugao za 0:2. Uzbudljivo je bilo i u završnici , Žonatan Kodija je zapretio, lopta je prošla kraj gola, a u 80. minutu Barnli uspeva da smanji na 1:2 gol je postigao Ašli Vestvud.

Premijer liga 21. kolo

Brajton – Čelsi 1:1 (1:0)
(Džakanbaš 84 – Aspilikueta 10)

Barnli – Aston Vila 1:2 (0:2)
(Vud – Vesli 27, Grejliš 41)

16.00 Njukasl – Lester
16.00 Sautempton – Totenhem
16.00 Vatford – Vulverhemton
18.30 Mančester Siti – Everton
18.30 Norič – Kristal Palas
18.30 Vest Hem – Bornmut
21.00 Arsenal – Mančester

Četvrtak

21.00 Liverpul – Šefild

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter