0
AdmiralBet ABA Liga

HOTSPORT VAM ŽELI: Srećnu Novu 2020. godinu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.20 u 00:01

HotSport svim čitaocima želi srećnu Novu godinu na prvom mestu zdravlja, potom ljubavi, sreće i uspeha, da zajdeno budemo još jači i snažniji.

Ispratili smo 2019. godinu, godinu sporta u kojoj je bilo lepih, ali i tužnih trenutaka kada su naši sportisti u pitanju. Radovali smo se zlatnim medaljama odbojkaša, odbojkašica, vaterpolista, uspesima Novaka Đokovića, strelaca, tekvondista, veslača, kajakaša, fudalera Zvezde i Partizana.

Velike uspehe postizao je VAŠ i naš HotSport. Gledali smo kao i uvek da vas što brže i tačnije informišemo o svemu što će se pre svega dešavati u srpskom sportu, potom regionalnom, evropskom i planetarnom sportu. Zajdeno sa VAMA probijali smo granice, rušili smo rekorde. Desetine i desetine miliona poseta i otvorenih stranica dokaz su da smo mi pridobili VAŠE poverenje i HVALA VAM na tome.

HotSport VAM želi srećnu Novu godinu, puno zdravlja, ljubavi, sreće i poslovnih uspeha. Da zajedno u 2020. godini oborimo nove rekorde, da se zajedno radujemo uspesima naših sportista, jer nas čeka najveća planetarna sportska smotra Olimpijske igre u Tokiju. Da Crvenu zvezdu, Partizan i preostala naša dva kluba ispratimo u Evropu, a da reprezentaciju Srbije gledamo na Evropskom prvenstvu. HVALA NA POVERENJU, SREĆNA NOVA 2020. GODINA!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter