0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Printscreen

STIGLA JE PONUDA ZA OLMA: Da li će Dinamo napraviti najveći transfer u istoriji kluba!?

Objavljeno: 31.12.19 u 14:29

Zagrebački Dinamo dobio je zvaničnu ponudu za špansko ‘čudo od deteta’ Danija Olma, prenose hrvatski mediji. Na ‘Maksimiru’ razmatraju ponudu.

Dani Olmo je nedavno rekao da je spreman da napusti Hrvatsku i da potraži nove izazove, a sve je izvesnije da će u Novoj godini imati i novi klub, naime, Dinamu je stigla zvanična ponuda za španskog reprezentativca, a poslala ju je klub koji ga je i poslao u Dinamo – Barselona.

DANI OLMO: Završio sam sa Hrvatskom!

– Da, istina je, stigla je ponuda za Olma. Videćemo kako će se stvari razvijati – za ‘Jutarnji list’ prokomentarisao je Olmov agent Endi Bara.

Za sada nije poznato koliko je obeštećenje za španskog igrača, a Olmo je uspešnu sezonu krunisao i debijem u reprezentaciji Španije.

OŽEGOVIĆ ZA HRVATSKE MEDIJE: Dinamo je najbolji klub na Balkanu, Olmo najbolji igrač!

Specijalizovani sajtovi njegu vrednost zaokružuju na 35 miliona evra, a ‘modri‘ traže najmanje 40 miliona, a ukoliko Katalonci prihvate da plate obeštećenje klub će zaraditi rekordnu sumu kada su u pitanju transferi ovog kluba.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter