0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/damien.le.tallec

HOTSPORT SAZNAJE: Ljubimac ‘Delija’ pred novim izazovima!

Objavljeno: 31.12.19 u 11:40

Karijera jednog od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde je na prekretnici, razmatra ponude da promeni klub u zimskom prelaznom roku.

brzo je svojim igrama i borbenošću na terenu Damijen Le Talek (29) postao ljubimac navijača Crvene zvezde. Iz Ljutice Bogdana je ispraćen ovacijama navijača u maju 2018. godine, posle dve ipo sezone nastupanja u crveno-belom dresu i preko sto odigranih mečeva uz sedam postignutih golova. Put ga je odveo u domovinu gde je potpisao za Monpelje i nastavio sa odličnim igrama.

PRED MEČ ZA TITULU: Le Talek i Degenek raspametili navijače Crvene zvezde (VIDEO) (FOTO)

Prvi deo ove sezone za francuza je statistički impresivan i vezista, po potrebi štoper, je prva ‘zvezda’ tima u kojem je i Mihajlo Ristić. Njegovi nastupi nisu ostali nezapaženi, tako da postoji realna opcija da promeni klub, bez obzira na ugovor koji je validan do juna 2022. godine.

GRADILO SE: Crvena zvezda je uložila mnogo u infrastrukturu (VIDEO)

FOTO: Privatna arhiva

Već se javljaju zainteresovani klubovi, a kako HotSport saznaje na listi se nalaze: Spartak iz Moskve, Galatasaraj i jedna ekipa iz Italije. Tokom novogodišnjih praznika se očekuju konkretni potezi, a poznato je da je Le Talek oženjen Ruskinjom, kao i da je trenutno u procesu dobijanja pasoša što bi moglo da otvori priliku da u budućnosti nastupi za najbolju selekciju Rusije.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Prelazni rok se polako zahuktava tako da je izvesno da u najkraćem roku vidimo promene u taboru francuskog kluba

FOTO: Instagram/damien.le.tallec

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter