0
Fudbal

DA LI NA ZAPAD ILI NA ISTOK: Aleksandar Prijović može da bira!

Objavljeno: 31.12.19 u 15:15

Srpski napadač Aleksandar Prijović jasno je napustiće Saudijsku Arabiju, samo se postavlja pitanje da li će za novcem na istok ili za slavom na zapad.

Gotovo je! Aleksandar Prijović i Al Itihad se rastaju. To je potvrdio trener saudijskog tima Henk ten Kate koji je rekao da na Srbina više ne računa. Ipak, snažni napadač ne mora da brine za svoju budućnost. Ponude su na stolu sa istoka i zapada.

Kako prenosi grčki ‘Metasport’, Aleksandra Prijović su već kontaktirali iz Olimpijakosa. Takođe, tu je i ponuda Bešiktaša. Srbin u Grčkoj i Turskoj ne bi mogao da dobije platu koju ima u Saudijskoj Arabiji (pet miliona evra), ali bi mogao da se bori za slavu, titule i Evropu.

Sa druge strane sa istoka stižu novčano bogatije ponude, sličnim koje ima u Al Itihadu. Naime, za Aleksandra Prijovića su zainteresovani klubovi iz Južne Koreje i Kine.

Aleksandar Prijović je za Al Itihad odigrao 26 utakmica i postigao je 12 golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter