0
Fudbal

SJAJNO: Igrači Voždovca oduševili pratioce na društvenim mrežama novogodišnjim pesmicama i slikama (VIDEO)

Objavljeno: 30.12.19 u 17:40

Fudbalski klub Voždovac nastavio je da oduševljava svoje navijače i pratioce na društvenim mrežama, ovog puta sa kratkim snimcima u kojima su fudbaleri recitovali dobro poznate novogodišnje dečije pesmice.

Tako smo imali prilike da čujemo duet Stefana Hajdina i Marka Trkulje koji su zajedno izveli pesmu „Zvončići, zvončići“ kao i legendu kluba Miloša Mihajlova, koji je krajnje simpatično recitovao pesmu „Deda mraze, Deda mraze, ne skreći sa staze“.

Upečatiljiva je bila i recitacija desnog beka, Marka Živkovića, koji je izgleda ipak jedva čekao da se snimanje završi, dok je Litvanac Justas Lasickas pobrao najviše simpatija pratilaca na društvenim mrežama pokušavši da na srpskom jeziku interpretira pesmu koju je prethodno recitovao Mihajlov.

Takođe i novogodišnje slike fudbalera FK Voždovac privukle su veliku pažnju krajnje interesantnom interpretacijom na društvenim mrežama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter