1
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda / Nikola Mitić

NOVA PONUDA: Mađari se nisu ‘isprsili’, sad Poljaci došli po vezistu Zvezde!

Objavljeno: 30.12.19 u 09:35

U slučaju da ponuda zadovolji obe strane dogovor bi mogao da padne već početkom nove godine, počinje transfer pijaca.

Plan Crvene zvezde i trenera Dejana Stankovića je da posle deset dana rada u Pafosu skrati spisak igrača za drugi deo sezone, a pojedinci od ranije imaju dozvolu za odlazak. Jedan od njih je Dušan Jovančić i iskusni vezista se dvoumio oko ponude Ferencvaroša, koja nije bila po meri i za sada nije u planu selidba u Mađarsku. Kako saznaje HotSport, postoji interesovanje Leha iz Poznanja za Dušana Jovančića i ukoliko ponuda bude dobra uslediće rastanak sa bivšim kapitenom Vojvodine.

Dušan Jovančić je imao odličnu prošlu sezonu u crveno-belom dresu, ali je tokom leta i jeseni došlo do velikog pada u formi igrača. Šta više izgubio je status startera, a tome su kumovale i povrede. Takođe, Crvenu zvezdu bi trebalo da napusti i Hose Kanjas, te sada ostaje da se vidi ko će popuniti poziciju na sredini terena. Mirko Topić iz Vojvodine nije realna opcija, nije nemoguće da se pojačanje potraži u inostranstvu.

Dušan Jovančić je ove sezone odigrao 21 meč i postigao je jedan gol.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

1 Komentara

  1. Iako odu i Jovančić i Kanjas, ne bi trebalo dovoditi nikoga, da se rastereti igrački fond. U veezno redu su : Petrović,Vlić, Marin, Ivanić, vraća se Jovičić, a tu je i mladi supertalentovani Nikolić koji vapi za minutažom. Znači šest igrača za tri mesta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter