0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ OTKRIO SVOJE ŽELJE: Partizanova bivša meta i nekadašnji as Crvene zvezde!

Objavljeno: 30.12.19 u 21:12

Vojvodina i Nenad Lalatović imaju jasan plan za zimski prelazni rok.

Trener ‘lala’ iz Novog Sada je u razgovoru za lokalni ‘Dnevnik’ i najavio tri velike želje za januarski transfer period.

Ekipu je već pojačao dosadašnji krilni napadač Napretka Miljan Vukadinović.

– Imam još nekoliko želja kada su novajlije u pitanju i videćemo da li će moja dva Deda Mraza – predsednik Gajić i direktor Bajatović – ispuniti ono što bih voleo da dobijem u igračkom kadru – izjavio je Lalatović.

Upitan koji su to igrači, Lalatović nije skrivao i otkrio je sve karte.

– Voleo bih da dovedemo Uroša Vitasa (27), ranijeg štopera Rada koji je trenutno igrač kazahstanskog Irtiša iz Pavlodara. Pored njega, na listi mojih želja nalaze se i snažni napadač Javora Momčilo Mrkaić (29), kao i desni bek Marko Petković (27), koji je ranije nosio dres Crvene zvezde, a sada je član Spartaka iz Moskve. Videćemo šta će se događati po tom pitanju, a još neki eventualni dolasci zavisiće od toga ko će od naših sadašnjih igrača izraziti želju da ode iz Novog Sada – izjavio je strateg Vojvodine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter