0
Evropske lige

HOTSPORT SAZNAJE: Bivši golman Crvene zvezde ima trenerski posao u Turskoj!

Objavljeno: 30.12.19 u 20:10

Novi izazov sledi u narednom periodu, a otvorena je prva inostrana stranica u karijeri ljubimca Delija.

Završio je igračku karijeru u Nefčiju, trenersku je započeo u kadetima Crvene zvezde i ove sezone je sa omladinskim timom u stručnom štabu Slavoljuba Đorđevića radio sa golmanima.

Ljubimac Delija Boban Bajković napušta Ljutice Bogdana i seli se u stručni stab Roberta Prosinečkog, kao novi trener čuvara mreže Kajzerija.

Turski prvoligaš je sa popularnim Robijem sklopio saradnju do kraja sezone, a posle sjajne saradnje u crveno-belom timu, sada je Bajko saradnik Prosinečkog. Tu su i dugogodisnji pomoćnici Dragan Spasić i Goran Ciprić.

Bajkovic se oprostio sa ljudima iz Zvezde, koji su mu poželeli puno srece u novoj misiji i da su mu vrata stadiona ‘Rajko Mitić’ širom otvorena, ako bude želeo da se vrati.

Već u prvim danima Nove godine sledi put u Kajzeri i zatim mini pripreme do nastavka drugog dela sezone od 18. januara.

Zadatak zvezdaša je da pokušaju da obezbede opstanak i sebi ostanak i posle maja. Posao je delikatan, ali Prosinečki je već jednom radio 14 meseci sa crveno-žutima i druga misija u 2020. godini je važna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter