0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

CRNO-BELI NACILJALI POJAČANJA: Boaći meta Partizana, ali i Stefan Savić!

Objavljeno: 30.12.19 u 10:02

Savo Milošević skockao je plan pojačanja u januarskom prelaznom roku, nož i pogača su u rukama Milana Mandarića.

Najavio je generalni dirketor Partizana Miloš Vazura da će crno-beli ove zime izgraditi tim za Evropu na leto. Dokaz za to je interesovanje ‘parnog valjka’ za čak tri fudbalera Olimpije iz Ljubljane.

Partizan je deficitaran na poziciji desnog beka, celu napornu polusezonu izneo je Nemnja Miletić uz pomoć krilnog napadača Aleksandra Lutovca. Savo Milošević ne želi više da rizikuje i naciljao je pojačanje. Reč je o defanzivcu Olimpije iz Ljubljane Eriku Boaćiju.

Pored beka iz Gane na meti Partizana u Ljubljani je i štoper Frank Maki Banjak. Kamerunac bi u Humsku stigao kao zamena za Strahinju Pavlovića, koji je prodat Monaku, ali će do juna ostati u Beogradu. Ipak, u Partizanu već sada žele da uigraju budući štoperski tandem u kom će jedan deo najverovatnije biti Slobodan Rajković.

Tu nije kraj, Partizan iz Olimpije želi i vihorno krilo Olimpije, srpskog fudbalera Stefana Savića. Momak rođen u Salcburgu je ove sezone odigrao 25 utakmica za ‘zelene’, postigao je pet golova i dva puta je asistirao.

Čini se da su nož i pogača u rukama prvog čoveka Olimpije Milana Mandarića. Navodno, Partizan bi za ova tri igrača morao da izdvoji nešto više od milion evra, što nije problem ako se zna da je Strahinja Pavlović prodat za deset miliona evra Monaku, uz tendenciju da na osnovu bonusa u kasu Humske legne dodatna tri miliona.

Savo Milošević je tri potencijalna pojačanja mogao da skautira letos kada su crno-beli odigrali prijateljsku utakmicu sa Olimpijom.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter