2
Evropske lige

ZVANIČNO JE: Talentovani Erling Haland je zvanično predstavljen u novom klubu!

Objavljeno: 29.12.19 u 16:22

Dosta se govorilo prethodnih nedelja o novoj destinaciji norveškog čuda od deteta Erlinga Halanda, a sada je i zvanično predstavljen u novom klubu.

U debitantskoj sezoni u Ligi šampiona u dresu Salcburga oduševioo je fudbalsku javnost, našao se na drugom mestu najboljih strelaca odmah iza Roberta Levandovskog. Ubedljivo je bio najbolji igrač Salcburga sa 16 golova, a dodao je još četiri u kup takmičenju.

POMNO GA PRATE: Mančester junajted zove Jovića, samo jedna stvar stoji na put transferu!

Iako su italijanski mediji prethodnih dana pisali da je stvar gotova i da će Haland potpisati za Juventus to se nije dogodilo, Norvežanin je zvanično predstavljen kao novi fudbaler Borusije iz Dortmunda.

SJAJAN POTEZ ‘MILIONERA’: Borusija Dortmund donirila milion evra Memorijalnom centru Jad Vašem

Salcburg je napravio odličan posao, prodao je Halanda za 22 miliona evra, a a doveo ga je iz Moldea za samo pet početkom godine.

Erling Haland je sa klubom sa „Signal Iduna Parka“ parafirao saradnju do leta 2024. godine.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

2 Komentara

  1. Oni su trenutno mozda najtelentovanija sportska nacija, trkaci, skijasi, sah,rukomet….a tek za koju godinu dolaze najveci norveski fudbalski talenti.
    To nije sport koji je u ovoj drzavi razvijen, oni su svi obožavatelji engleskog fudbala, ali ipak mnogo je talentovanih klinaca.
    Eno ga jedan, trenira vec koju godinu sa Dinamom iz Zagreba greba, taj klinjo bi mogao biti novi Ronaldo, barem po nacinu rada.

    0
    0
    Odgovori
    • Ni u fudbalu ni u kosarci ni u tenisu nisu razvijeni a skijanje i ti zimski sportovi prate samo zemlje u kojima je niska temperatura

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter