5
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

POTPREDSEDNIK PARTIZANA: Niko me nije pitao za Lolu Smiljanića, a imao bih šta da kažem (FOTO)

Objavljeno: 28.12.19 u 18:35

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić pisao je o odluci kluba da produži saradnju sa iskusnim vezistom Milanom Lolom Smiljanićem.

Vladimir Vuletić važi za jednog od fudbalskih čelnika koji je aktivan na društvenim mrežama. Danas je potpredsednik Partizana na Tviteru odgovorio na pitanje navijača vezano za produžetak saradnje sa Milanom Lolom Smiljanićem. Vezista koji nema minutažu dobio je novi ugovor na dve godine. O odluci kluba govorio je Vladimir Vuletić.

– Kao član OZHP FKP nisam ni konsultovan niti sam učestvovao u ovom činu. Da jesam, izvojio bih mišljenje – napisao je Vuletića Tviteru.

 

0
0

5 Komentara

  1. Ti njima sluzis samo da pljujes po drugima,da pravis svadje,netrpeljivost,razna nebulozna saopstenja…mozda nekada i shvatis kada te ostave samog.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da Savo treba da objasni razloge potisivanja Lole. To duguje javnosti i grobarima. To je sramotan potez, pa dolazio i od Sv. Save a ne S.M.
    Taj decko je odavno odsvirao svoje i umesto da dovedu za iste pare krstenog igraca oni potpisuju Lolu barabu.
    Sramota nevidjena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter