2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

OKRENULI SE PLANU ‘B’: Turci odbijeni za Boaćija, bacili su ‘pik’ na drugog igrača Zvezde!

Objavljeno: 28.12.19 u 10:05

Suma oko milion evra nije dovoljna za golgetera, a na njihovoj listi je i krilni napadač.

Klubovi biraju, plaćaju, mada svaka želja ne može da se ispuni ukoliko je budžet ograničen, pa sledi okretanje drugom rešenju. Konjaspor je ponudio oko milion evra za Ričmonda Boaćija, a njihova ponuda je glatko odbijena, ali kako saznaje HotSport postoji mogućnost sklapanja posla sa drugim igračem Zvezde.

CRVENA ZVEZDA U CRTANOM FILMU: Marin i Ben su navikli da igraju u haosu! (VIDEO)

Rukovodstvo šampiona Srbije neće da pusti golgetera ispod tri miliona evra evra, pošto su ga od Đangsua otkupili za 2,5 miliona evra. Što je istorijski rekord i iza njega je samo Mateo Garsija.

VEST SA BLISKOG ISTOKA: Boaći menja reprezentativca Srbije!

Turci su letos želeli El Fardu Bena, a nisu se tada dogovorili sa igračem. Ovog puta suma od 600.000 evra za platu krilnog igrača može da bude po meri, kao i milion evra za obeštećenje pošto mu ugovor ističe 30. juna 2020. godine.

Ostaje da se sve izvaga, mada Ben ima poziv iz Katara i Saudijske Arabije, gde su finansijski uslovi za njega mnogo jači, tako da mu se ne žuri da napusti Beograd po svaku cenu.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Ima ponudu i za produžetak saradnje i na njemu je odluka zajedno sa crveno-belima, gde je za dve godine imao odličan učinak. Na 86 utakmica postgao je u svim takmičenjima 40 golova.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

2 Komentara

  1. Jasno je da zvezda ne moze da proda ni jedno od svojih mnogobrojnih pojacanja(boaci,ivanic,jeftovic,pavkov,tomane,.la para …), sto je normalno kad se zna ko je radio prelazne rokove.najgore od svega je sto je mozda i cilj ove grupe,da zvezdu drze u velikom minusu, tako da ni najbogatiji ne mogu da je privatizuju.tako ce ova grupa vladati sve dok to priroda ne resi

    0
    0
    Odgovori
  2. Stan’te malo! Pa, je li vi zaista mislite da su Turci i Arapi dunsteri za fudbal i da im Zvezda može utrapiti bofl robu?! Završila su se takmičenja u grupnim fazama LŠ, pa te gromade od Zvezdinih “kapitalaca” niko ne traži, eto koliko su ostavili dobar utisak! Ovo je 21. vek, ovo je vek sofisticiranih tehnologija i svako sve zna. Svi u svetu (koji su zainteresovani) znaju da su Ben i Boaći vrlo spori igrači! Oba nemaju duel igru, oba nemaju skok igru i oba nemaju rešenje za situaciju “1 na 1”. To su glavni razlozi zašto ih niko neće! Odmah su vas svi prozreli kada ste napisali kako je Ben postigao 40 golova, ali ste kao zaboravili napisati da je 32-godišnji Ben od toga postigao 30 golova iz penala a ostale iz peterca kada je ostajao sam! Ni jedan iz solo prodora, odnosno iz rešene situacije “1 na1”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter