1
Evropske lige

NEĆEMO MU ISPUNITI ŽELJU: Hrvatski fudbaler se nada da se Srbija neće plasirati na Evropsko prvenstvo.

Objavljeno: 27.12.19 u 14:18

U razgovoru za hrvatske medije fudbaler Nikola Vlašić dotakao se i reprezentacije Srbije. Istakao je da ne bi voleo da se Srbija plasira na Euro 2020 jer bi tada u centru pažnje ‘bile neke druge stvari’.

Hrvatska reprezentacija igraće u D grupi na Evropskom prvenstvu 2020. godine sa reprezentacijama Engleske, Češke i pobendikom baraža, a to će biti jedna od četiri reprezentacije, Norveška, Izrael, Škotska ili Srbija.

LJUDI, KAKAV ŽREB: Srbija, Hrvatska i Crna Gora u istoj grupi!

– Sve četiri reprezentacije su jake, to je sigurno. Ne bih voleo da to bude Srbija isključivo zbog toga što bi u tom slučaju u prvom planu bili neke druge stvari, a ne sport. Možda bi bilo najbolje da dobijemo domaćine Škote. Oni obožavaju fudbal, bila bi sjajna atmosfera na stadionu… – rekao je Vlašić za hrvatski portal 24 sata.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

  1. Interesantno je da su protiv Srbije i Srba oni sportisti u inostranstvo koji imaju bar 70% srpske krvi ali su zbog beneficija promenili pravoslavnu veru nekim drugim verama. No vidi Bog pa će i sam reći svoje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter