1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Stranac čeka dogovor sa Crvenom zvezdom i povratak kući!

Objavljeno: 27.12.19 u 10:34

Ostaje da se sačeka konačna odluka trenera Dejana Stankovića, mada je rastanak realna opcija.

Jedan od igrača koji nije ispunio očekivanja je Hoze Kanjas, a spominje se da je jedna od opcija i sporazumni raskid ugovora. Ipak, ovaj potez još nije povučen pored cilja kluba da smanji broj stranaca i na toj poziciji praćeno je nekoliko igrača.

KANJAS I VULIĆ PRED TOTENHEM: Spremni smo za teško gostovanje

Rastanak je realna opcija i konačno će preseći trener Dejan Stanković sa svojim saradnicima, a kako saznaje HotSport vezista ima ponudu da se vrati u Španiju i posle PAOK-a i Crvene zvezde nastavi karijeru u domovini.

KANJAS ŠPANCIMA O ‘DELIJAMA’ Sat vremena pre utakmice sve se trese okolo!

Za njegove usluge interesovanje su pokazali Kadiz i Albasete, timovi koji se takmiče u drugoj ligi Španije. Tokom karijere Kanjas je najsvetlije trenutke imao u Espanjolu i Betisu, tri sezone je zatim proveo u Solunu i odatle je kao slobodan igrač došao u Crvenu zvezdu.

Izgleda da se bliži kraj njegovoj misiji u Crvenoj zvezdi, ali ostaje da se vidi rasplet na kraju.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

  1. Niko dobrovoljno nece otici jer su svi preplaceni i jer nemaju ponude. A kako ce imati posle onih silnih dzakova punih golova u Evropi kako?!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter