5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

VEST SA BLISKOG ISTOKA: Boaći menja reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 26.12.19 u 12:48

Crvena zvezda je spremna da pusti napadača Gane u slučaju korektne ponude, a ona bi uskoro mogla da stigne sa Bliskog istoka.

Aleksandar Prijković se vraća u Grčku! To je vest koja je odjeknula zemljom Helena pre dva dana. Otkako je Hank ten Kate preuzeo Al Itihad visoki napadač ne dobija šansu i rešio je da napusti Saudijsku Arabiju.

Al Itihad je već naciljao zamenu. Reč je o napadaču Crvene zvezde Ričmondu Boaćiju. Nije poznato koliko su Saudijci spremni da plate crveno-belima, ali nema sumnje da je šampion Srbije spreman da sedne za sto. Ričmond Boaći je ove sezone odigrao 21 meč za Zvezdu i postigao je šest golova.

Al Itihad je već spremio zamenu ako do saradnje sa Boaćijem ne dođe. Reč je o iskusnom napadaču Notingem Foresta Garbanu.

Crvena zvezda od napadača računa na Milana Pavkova, Tomanea i Nikolu Krstovića. Nije nerealno da Ričmond Boaći napusti stadion ‘Rajko Mitić’ ako posle Nove godine stigne dobra ponuda.

0
0

5 Komentara

  1. Pa, ko je lud da pošalje “dobru” ponudu za standardnog rezervistu iz kineske lige, koji je uz to jako spor, nema dribling, nema duel igru i nema skok igru! Pre Zvezde, gde je golove uglavnom postizao iz penala ili iz peterca kada ostane sam, Boaći je bio 4 godine rezerva u Italiji! Treba ga poslati u Grafičar na kaljenje, da tamo plazi jezik posle svakog promašaja!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ponude nema ali bitno je da je Zvezda voljna da ga pusti…..nijedna ponuda za vase igrace,ali bas nijedna sampioni…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter