1
Domaći fudbal

SVE ČINE DA GA SE OSLOBODE: Nova šansa za Živkovića da ‘oživi’ karijeru, Fejsa takođe na listi ‘nepoželjnih’

Objavljeno: 25.12.19 u 22:47

U redovima portugalskog giganta status srpskih igrača ostao je isti.

Od ‘srpske Benfike’ ostali su samo Andrija Živković i Ljubomir Fejsa, a njih dvojica i dalje su na transfer listi ‘orlova’ koji po svaku cenu želi da olakša budžet i proda naše fudbalere.

Nisu samo njih dvojica na transfer listi, na njoj se nalazi i Herman Konti. Na njih trojicu trener Benfike Bruno Lage nije računao tokom sezone.

Fejsa je imao dogovoren transfer u Fenerbahče prošlog leta, ali su se u završnim pregovorima stvari zakomplikovale.

Dok je Andrija Živković već nekoliko transfer rokova na izlaznim vratima jer klub pokušava da olakša teret budžeta koji im pravi njegova velika plata, te su dozvolili da i po nižoj ceni od ranije planirane napusti klub, ali mu klub neće dozvoliti sporazumni raskid ugovora.

Fejsa je proteklog leta bio na pragu prelaska u Fenerbahče, ali se na kraju čitava stvar izjalovila, pa je ostao u Lisabonu gde mu ugovor ističe na leto 2021. godine.

Povremeni reprezentativac Andrija Živković je postao veliki teret za Benfiku koja mu plaća ogromnu platu, klub bi ga pustio čak i za manju sumu od one koju je uložio od njega, ali ne dozvoljava dvadesettrogodišnjem vezisti sporazumni raskid ugovora.

0
0

1 Komentara

  1. Ako bi se Zivkovic vratio u PFC prestao bih da navijam za Partizan… Ne postoji voda koja ce seljaku-fudbaleru i njegovima da opere obraz..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter