0
Domaći fudbal

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Nekadašnji trener Partizana je novi trener Kolubare (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.19 u 17:23

Veliki povratak Zorana Milinkovića u Kolubaru, iskusni stručnjak je danas i zvanično postavljen za trenera tima.

Kako je naš portal najavio pre nekoliko nedelja, nakon dvanaest godina Milinković se vratio na klupu Kolubare. Na zvaničnom predstavljanju reč je prvo dobio predsednik kluba Bojan Stević.

– Prvo, odabrali smo Milinkovića zato što se radi o jednom od najboljih srpskih trenera, drugo, što je iz našeg kraja i treće, što je trener koji želi afirmaciju domaćih igrača. Imenovanjem Milinkovića smo samo najavili da želimo napred – rekao je Stević.

Zoran Milinković je otkrio zbog čega je odlučio da se vrati u Kolubaru uprkos brojnim ponudama.

– Bilo je poziva da ponovo odem iz Srbije, ali malo sam se umorio inostranstva. Ponavljam da me je privukla velika želja Stevića da Kolubara napreduje i to je prelomilo da se vratimu svoju sredinu i klub. Vodio sam se onoj narodnoj – svuda pođi, ali se kući vrati. To me je opredelilo da se vratim u Kolubaru, a drugo, zato što sam video veliku želju kod predsednika Bojana Stevića da klub ide napred i to me je prelomilo da sada ostvarim ono što prvi put nisam uradio. Verujem da je ovo dobar trenutak da dam svoj doprinos napretku kluba. Ništa se ne može ostvariti preko noći, ali je važno da klub ide napred. Ne krijem da mi je želja da se poboljša rad u omladinskoj školi i da što više igrača iz ovog kraja nosi zeleno-crni dres. Želja mi je da mnogi igrači iz našeg kraja steknu afiramciju u svojoj sredini. Trnovit je put do toga, ali se može ostvariti – istakao je Milinković.

Prvi saradnik  Milinkoviću biće Alen Tupajić, koji je jesenas vodio BSK iz Borče i bio prvi pomoćnik Ljupku Petroviću u Vijetnamu.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter