0
Fudbal

KAKAV FUDBALSKI PUT: Forlan nekada veliku želju Zvezde i Partizana odvodi u Urugvaj!

Objavljeno: 25.12.19 u 14:15

Dejan Rambo Petković, Vladimir Đorđević i Dejan Osmanović su poslednji Srbi koji su igrali u Južnoj Americi, a sada je vreme za novog igrača.

Bio je jedna od najvećih želja Crvene zvezde i Partizana u protekloj deceniji. Ali, nekadašnji fudbaler Vojvodine nije želeo da pojača ‘večite’. Odlučio se za borbu za mesto pod suncem u Nemačkoj, da bi na kraju završio u ‘zemlji izlazećeg sunca’.

Tamo je nosio dres Cerezo Osake. Reč je o nekadašnjem reprezentativcu Srbije Gojku Kačaru. Srpski fudbaler mogao bi karijeru da nastavi u Urugvaju. Da, dobro ste pročitali – Urugvaju.

Naime, najpopularniji tim ove zemlje Penjarol želi Gojka Kačara. Tačnije, tu želju je izrazio legendarni fudbaler te zemlje, a sada trener žuto-crnih Dijego Forlan. Nekadašnji napadač Mančester junajteda je sa Kačarom sarađivao u Japanu.

Kačar je prethodnih godina nastupao za Augsburg i kiparski Anortozis iz Famaguste, ali bez previše uspeha, te bi u 32. godini moao da u potpunosti oživi svoju karijeru.

Penjarol je najveći klub u Urugavaju, osvojio je 50 titula i ima pet osvojenih Kopa Libertadores.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter