1
Domaći fudbal

FOTO-UBOD: Miljenici ‘Delija’ ponovo na okupu, da li ih prepoznajete? (FOTO)

Objavljeno: 25.12.19 u 23:35

Dosta je vremena prošlo, ali prijateljstvo iz igračkih dana koji ih je spajalo kada su delili svlačionicu danas je podjednako jako.

Dragan Bogavac, Marko Perović i Branko Bošković delili su svojevremeno svlačionicu na ‘Marakani‘ Bili su strah i trepet za protivnike, a ujedno i miljenici navijača.

DA LI IH PREPOZNAJETE: Nekadašnji Zvezdini asovi se vratili na teren i to učešćem na humanitarnom turniru!

Dragan Bogavac je u Crvenoj zvezdi nastupao u periodu od 2002. godine do 2005. Tadašnji sportski direktor Dule Savić poredio ga je sa Majklom Ovenom, za crveno-bele je odigrao 85 utakmica na kojima je postigao 14 golova. Bio je deo tima koji je osvojio šampionsku titulu 2004. i dva kupa 2002 i 2004. godine.

PROBLEMI U HUMSKOJ: Zvezdaš Branko Bošković blokirao račun Partizanu!

Branko Bošković je u redove crveno-belih došao iz Mogrena, odigrao je 123 utakmice, a postigao je i 30 pogodaka. Nastupao je za Zvezdu od 1999. godine do 2003. godine, a potom je pojačao PSŽ. U dresu Crne Gore upisao je 25 nastupa, a za SCG nastupao je 12 puta. Trenutno radi u FK Grbalj.

Marko Perović za Hotsport: Uvek bih se vratio u Crvenu zvezdu!

Marko Perović je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi čiji dres je nosio od 2000. do 2007. godine, odigrao je 90 utakmica i postigao 10 golova. Vratio se u klub 2011. godine ali je u drugom mandatu odigrao samo dve utakmice. Trenutno radi kao pomoćnik Dragana Stojkovića Piksija u kineskom Gvangžu RF.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter