1
Domaći fudbal

Foto: Hotsport

ŠOK VEST IZ KAZAHSTANA: Zvezda kažnjena zbog kršenja finansijskog fer-pleja?! (FOTO)

Objavljeno: 24.12.19 u 21:04

Ako je verovati kazahstanskim medijima Crvena zvezda je kažnjena zbog kršenja finansijskog fer-pleja, ali je najbolje prošla od tri kluba.

Šokantna vest stiže iz Kazahstana. UEFA je zbog kršenja finansijskog fer-pleja kaznila tri kluba. Među njima je šampion Srbije Crvena zvezda.

Najgore je prošao kazahstanski Ordabaši koji je na godinu dana izbačen iz evropskih takmičenja. Drugi je Olimpija koja mora da plati 75 hiljada evra, dok je treći Crvena zvezda čija će kasa biti praznija za 50 hiljada evra.

Vest bi trebalo uzeti za dozom rezerve, jer su je objavili samo Kazahstanci, dok se UEFA još uvek nije oglasila. Crvena zvezda je već jednom kažnjavana zbog kršenja finansijskog fer-pleja, bilo je to 2014. godine kada je isključena na godinu dana iz evropskih takmičenja.

Kraj januara donosi UEFA monitoring i do tada Crvena zvezda mora da izmiri sva zaostala potraživanja, pretpostavlja se da je tako nešto dovelo do ove kazne, o kojoj se UEFA još nije oglasila.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

1 Komentara

  1. Uefa će sigurno narediti da CZ vrati ceo iznos duga Agrobanci jer bi to u suprotnom značilo izbegavanje obaveza. Ako je ovo tačno onda to nije uopšte dobra vest za našeg šampiona u regularnosti….!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter