2
Domaći fudbal

FK Partizan 03.10.2019. godine stadion Astana Arena , FC Astana FK Partizan Beograd 03.10.2019. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

POTVRDJENO PISANJE HS: Francuzi dobili rampu za napadača!

Objavljeno: 24.12.19 u 22:00

Crno-beli nisu želeli da zarade u januaru prodajom Nigerijca već spremaju otkup ugovora od Rome.

Odigrao je sezonu života Umar Sadik u Partizanu, što je zapalo za oko skautima Lila i Rena, a to je HotSport eskluzivno najavio pre sedam dana. Ipak, oba tima su otišla korak dalje i želela su da za nekoliko miliona evra već u januaru kaparišu Nigerijca. Skockali su plan izmirenja klauzule od 1,6 miliona evra, prema Romi i plus da u kasu crno-belih ubace još novca i tako uspešno završe posao.

Procena čelnika iz Humske je da posle nastupa u 2020. godini cena visokog golgetera može samo da poraste, a do tada će sa „vučicom“ sklopiti isplatu obeštećenja na tri godišnje rate i posle evropskih letnjih kvalifikacija u zavisnosti od potražnje pokušati dobro da profitiraju. Sadik ostaje uzdanica trenera Save Miloševića i plan je da mu zamena bude Nikola Petković iz Javora, a i da po nekada budu u tandemu na terenu. U tom slučaju spominje se da će Petar Gigić otići na pozajmicu, pošto je od dolaska u avgustu iz Mačve uglavnom u drugom planu.

Umar Sadik je ove sezone odigrao 30 utakmica za Partizan, postigao je 16 golova i 12 puta je asistirao.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Ponuda je sest miliona evra,a niko da napise kolika je ukupna ponuda za svih 50 igraca Zvezde?Koji su naravno najbolji svetski i evropski igraci,kojima se svi od straha sklanjaju u Linglong ligi……

    0
    0
    Odgovori
  2. možda kada bi uporedili pnude za fudbalere neprikosnovenog i nepobjedivog šampiona, osim u derbiju i ponude za igrače Partizana koji zaosta je tih 11 bodova. Možda bi vam postalo nejasno kako Partizan za Pavlovića dobija minimum 12 miliona,a ponuda za Sadika iznosi minimum šest miliona, za Stevanovića 4 miliona, a nijedna Zvezdina vedeta ne može da preskoči ponudu od tri miliona. Kako je to Zvezda neprikosnoveni šampion, ako je cijena njihovih vedeta Bena, Boaćija, Ivanića i društva u slobodnom padu, a cijena tamo nekog tima koji jedva da je drugi na tabeli iz mjeseca u mjesec raste. Odgovor na to pitanje bi bio i kako Zvezda pobjeđuje i zašto njihovi igrači nisu na cijeni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter