Kapiten Crvene zvezde i arhitekta  veznog reda Marko Marin, osvrnuo se na nedavnu promenu trenera, istakavši da su igrači tužni zbog odlaska Vladana Milojevića, ali i uzbuđeni zbog saradnje sa Dejanom Stankovićem.

– Želeo bih da se zahvalim Vladanu Milojeviću i celom stručnom štabu za sve što su uradili za klub, ekipu i mene u periodu dok smo sarađivali u Crvenoj zvezdi. Bila je to sezona i po velikih uspeha i zadovoljstava koje smo doneli navijačima. Saradnja je bila na vrhunskom nivou i svi smo bili tužni kada smo saznali da Milojević neće više biti u klubu. Isto važi i za članove stručnog štaba, koji su vredno radili sa nama, kako bi Zvezda ostvarivala uspehe i pobeđivala – ističe Marin.


UEFA JE REKLA SVOJE: Marko Marin je najbolji u Ligi šampiona, evo po čemu

Ne krije kapiten Zvezde uzbuđenje i oduševljenje zbog saradnje sa legendom Crvene zvezde i srpskog fudbala Dejanom Stankovićem.

– Posebno mi je zadovoljstvo što Milojevića menja Dejan Stanković, čovek koji je legenda kluba i o kome ne treba trošiti reči. Verujem da će fudbalske kvalitete koje je decenijama pokazivao pretočiti u trenerske, a mi ćemo dati sve od sebe da ga na pravi način ispratimo u svim zamislima. Kao kapiten, učiniću sve da mu budem produžena ruka na terenu.

STANKOVIĆ DANAS U MILANU: Inter gostuje Crvenoj zvezdi na ‘Marakani’? (VIDEO)

Retkost je da trener koji odlazi, u kancelariji sačeka novog šefa stručnog štaba kako bi ga uputio u sve ono što je neophodno da zna pre preuzimanja “trenerske palice”, a upravo to je ono što govori o veličini Crvene zvezde.

Ispratio sam način na koji je došlo do promene trenera kluba. Bilo je zadovoljstvo to pratiti i kao igrač i kao čovek. Retkost je da odlazeći trener dočeka novog, a to govori o stabilnom radu u klubu i veličini. Verujem da nas čekaju novi uspesi i pobede sa Dejanom Stankovićem na klupi – podvukao je Marko Marin.

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda