0
Evropske lige

PROMENE U GRČKOJ: Liderska pozicija je obojena u crno-belo

Objavljeno: 23.12.19 u 19:30

Kiks Olimpijakosa naplatio je najveći rival, koji će 2020. godinu dočekati na prvoj poziciji.

U Solunu žurka na ispraćaju 2019. godine i na skoro punom ‘Tumba’ stadionu (oko 25.000 gledalaca) ples domaćina za lidersku poziciju. PAOK je ‘samleo’ Atromitos (5:1) za preuzimanje prvog mesta na tabeli od Olimpijakosa i domaćin a dva boda prednosti ulazi u Novu godinu.

NADAM SE DRESU SRBIJE ŽIVKOVIĆ ZA HS: Doček u Atini je bio ‘vruć’ odgovorili smo na terenu!

Motivisana ekipa Živka Živkovića je brzo izrešetala mrežu gostiju sa tri ‘projektila’ u prvom poluvremenu, gde je Srbin uspešno odradio svoj posao. Domaćin je novim pogotkom overio trijumf, pa su nakon opuštanja primili gol.

FLEŠ IZ GRČKE: Živko Živković ponovo crno-beli

Mreža srpskog golmana se zagresla posle 374 minuta, a da navijačka žurka bude potpuna usledila je ‘petarda’ na oproštaju sa željom da se u narednoj godini nastavi pohod na titulu.

Ipak uživanje neće trajati dugo pošto se šampionat nastavlja već 4. januara, kada je na programu veliki gradski okršaj sa Arisom.

– Uradili smo sjajan posao pre kratke pauze i veoma smo srećni kao i navijači. Sledi nam odmor, a onda ponovo na posao. Svi se nadamo nastavku uspešnih partija i lep je osećaj biti na prvom mestu – poručio je za HotSport Živko Živković.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: Privatna arhiva 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter